Wanneer wij op een project arriveren, proberen wij de vrachtwagen dusdanig te parkeren dat het overige verkeer hier geen last van ondervindt. Daarna lopen we een rondje met de opdrachtgever om het werk door te nemen. Hierbij kunnen wij eventuele problemen voorkomen en aandachtspunten bekijken. Het is voor ons belangrijk om te weten wat voor afwerking er op de dekvloer aangebracht wordt, zodat wij de dekvloer aan de hiervoor gestelde eisen kunnen laten voldoen.

Als alles duidelijk is worden de slangen uitgerold, een eventuele hechtlaag aangebracht en de laser ingesteld om de hoogte te bepalen. Daarna kan het storten beginnen. De mortel wordt eerst met een schep uitgevlakt, om vervolgens vlak gesmeerd te worden met een aluminium rij. De kanten worden afgewerkt met een spaan en schuurbord. Als de situatie het toelaat wordt de vloer daarna afgevlinderd. Dit zorgt voor een sterke toplaag.

De zandcementmortel wordt ter plaatste aangemaakt door een computergestuurde mixer. Hierbij is de kwaliteit van de mortel optimaal en kunnen wij zeer efficient werken.

Doordat er steeds meer vloerafwerkingen mogelijk zijn(tegels,gietvloer,coating,pvc,parket,laminaat etc.) welke een zeer vlakke en sterke dekvloer eisen, streven wij er altijd naar om dit te realiseren.